Egy perc hiányzott a bravúrhoz: ZTE-Aqvital FC Csákvár 3-2 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 21
live

A másodosztályú labdarúgó bajnokság harminchatodik fordulójában az elmúlt hetekben szép győzelmi sorozatba kezdő Zalaegerszeghez látogatott csapatunk. Toldi Gábor vezetőedző ezúttal nem számíthatott az egy hete győztes gólt szerző Bakos Szabolcsra, aki a Vác ellen megkapta ötödik sárga lapját, így eltiltását töltötte vasárnap.

Zalaegerszeg-Aqvital FC Csákvár 3-2 (0-0)

Zalaegerszeg, 700 néző, vezette: Bogár Gergő (Kovács II Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergő)

ZTE: Fadgyas – Króner (Jakab, a szünetben), Polényi, Forgács, Deutsch – Nagy T. – Babati (Oláh, 89.), Angyal, Bedi, Szatmári (Végh, 55.) – Bobál G. Edző: Csató Sándor.

Csákvár: Dániel – Pintér B., Szalai T., Dulló, Baranyai – Kékesi, Fényes – Molnár T. (Hodgyai, 80.), Mészáros D., Nyilasi B. (Sejben, 62.) – Molnár Cs. (Oldal, 71.). Edző: Toldi Gábor.

64. perc: Bobál Gergő használta ki védelmünk megingását és megszerezte csapata számára a vezetést, 1-0.

82. perc: Kékesivel szemben szabálytalankodtak a saját tizenhatosunkon belül, a játékvezető azonban a kifelé szabadrúgás helyett tizenegyest ítélt a hazai csapat javára, melyet Babati Benjamin higgadtan értékesített, 2-0.

88. perc: Hodgyai László tizenegyesből bevette Fadgyas hálóját, szorossá téve ezzel az eredményt, 2-1.

89. perc: Mindent egy lapra feltéve rohamozott csapatunk és a csereként pályára lépő Sejben Viktor révén siker koronázta akarásunkat, 2-2.

90. perc: Sakk-mattra játszottuk az egerszegi védelmet, Pintér Bence a jobbösszekötő helyén, a kaputól 8 méterre óriási ziccerbe került, de nem találta el a jobb sarkot.

93. perc: Már a zsebünkben éreztük a számunkra rendkívül fontos egy pontot, mikor egy bedobás után lecsorgó labdából Bedi megszerezte a a hazaiak győztes gólkát, 3-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>