A (sikeres) múlt kötelez

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 19

A másodosztályú labdarúgó bajnokságban a harminchatodik forduló mérkőzéseit rendezik a hét végén. Csapatunk az elmúlt hetekben remek formába lendült Zalaegerszeg vendége lesz vasárnap este.

Bár a kék-fehérek összteljesítménye elmarad a szezon előtti várakozástól, amikor a feljutók között emlegették Csató Sándor alakulatát, az elmúlt hetek győzelmeinek köszönhetően – zsinórban háromszor nyertek – végül azért feljöttek a középmezőny elejére. Jelenlegi hetedik helyükről azonban már nem igazán van esélyük az előrelépésre, hiszen öt pont a lemaradásuk a Vác mögött. Különösen hazai pályán maradtak el a zalaiak attól az eredménysortól, melyet egy feljutásra pályázótól elvárnak a szurkolók. Tizenhét otthon lejátszott meccsükből csupán nyolcat nyertek meg, mi több hatszor vereséget szenvedtek.

És ez lehet a mi esélyünk vasárnap … Ráadásul a Zalaegerszeg ellen az elmúlt években mindig jól ment. Mióta a másodosztályban szereplünk, még soha nem kaptunk ki tőlük. Sőt, 2015-ben 3-2-re, tavaly 3-0-ra nyertünk a ZTE Arénában. Ezúttal elegendő lenne egy 1-0-ás siker is …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020