Egyetlen pillanatra sem lazíthatunk

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 18
orom

Már csak három meccs van hátra a 2017-18-as másodosztályú labdarúgó bajnokságból, de még mindig nyílt a feljutás és kiesés kérdése. A Puskás Akadémia ugyan minden bizonnyal megszerzi az aranyérmet, de a második helyre még mindig hárman pályáznak. A Kisvárda (65 pont), Balmazújváros (64), Soroksár (64) szinte teljesen egyforma eséllyel várja a hátralévő mérkőzéseket.

A kiesés elleni harcban a SZEOL mellett tulajdonképpen már a Cigánd is elbukott, a maradék egy helyre viszont viszont hárman is “odaérhetnek”. Bár csapatunk helyzete tűnik a legkedvezőbbnek  a veszélyeztetett hármasból (38 pont), de a Kozármisleny (36) és a Cegléd (35) is reménykedhet még a bent maradásban. Mivel egymeccses látótávolságban vannak riválisaink, ráadásul a győzelmek számát illetően mi állunk a legrosszabbul – Európában egyedül álló módon Magyarországon ez dönt holtverseny esetén -, egyetlen pillanatra sem lazíthatunk a hajrában. Minden pontra óriási szükségünk van a hátralévő meccseken, ha meg akarjuk – márpedig meg akarjuk – hosszabbítani másodosztályú tagságunkat.

A hét végén például Zalaegerszegen tehetünk sokat azért, hogy nyugodtabban várhassuk a folytatást …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>