Nem vállaltunk felesleges kockázatot

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 16

Bár általában a szakemberek azt vallják, győzelem és győzelem közt nincs különbség, azért csapatunk vasárnapi, Vác elleni sikere talán mégis többet ér egyszerű három pontnál.

– Mindannyian tudjuk, milyen nehéz helyzetben van csapatunk, így különösen dicséretes, hogy kilencven percen keresztül képes volt maximális koncentrációval futballozni – dicsérte játékosait vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Senki nem vállalt felesleges kockázatot, és sikerült elérnünk, hogy a vendégeknek egyetlen komolyabb lehetőségük sem akadt a találkozón. Természetesen ez azzal is járt, hogy nekünk is a szokásosnál kevesebb helyzetünk volt, de Bakos Szabolcs révén azért egyszer így is bevettük a váci kaput, s ez most három pontot ért. A győzelem jót tett a lelkeknek, hiszen ezzel lépéselőnybe is kerültünk riválisainkkal szemben. Saját kezünkben van a sorsunk, nem kell vetélytársaink eredményeivel, sorsolásával foglalkoznunk. A héten így nyugodtabb körülmények között készülhetünk a hétvégi összecsapásra.

Azért a viharfelhők még nem vonultak el végérvényesen Csákvár fölül. Vasárnap az elmúlt hetekben jó formába lendült, immár hetedik helyen tanyázó Zalaegerszeg vendégei leszünk. Hogy az utolsó két meccsen ne kelljen különösebben izgulnunk, mindenképpen pontot, pontokat kell szereznünk a kék-fehérek otthonában.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020