Ilyen volt a 35. forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 15

Végre egy bajnoki forduló, amikor számunkra kedvezően alakultak az eredmények … A legfontosabb, hogy csapatunk legyőzte (1-0) a Vác együttesét, az már csak hab a tortán, hogy riválisaink ugyanakkor nem tudtak nyerni.

A SZEOL már biztos kiesőként otthon tartott egy pontot a Mosonmagyaróvár ellen, a Cigánd viszont újabb vereséget szenvedett, s már menthetetlennek tűnik. A Cegléd a 95. percben(!) megítélt tizenegyessel végzett döntetlenre Szolnokon, míg a Kozármisleny hazai pályán futott bele egy méretes zakóba. A Békéscsaba a második félidőben nem adott esélyt a Siófoknak, a Sopron pedig otthon tartotta a három pontot az elmúlt hetekben feltámadni látszó Nyíregyháza ellen. A Kisvárda a hajrában begyötört találattal nyert a Doroggal szemben, s ezzel fellépett a második helyre. A Soroksár és a Balmazújváros nem bírt egymással a rangadón, míg meglepetésre a már, már bajnoknak tekinthető Puskás Akadémia gól nélküli döntetlent ért el a Szeged ellen.

Eredmények: SZEOL-Mosonmagyaróvár 1-1, Cigánd-Zalaegerszeg 2-4, Szolnoki MÁV-Cegléd 1-1, Kozármisleny-Budaörs 0-6, Békéscsaba-Siófok 3-0, Sopron-Nyíregyháza 2-1, Kisvárda-Dorog 2-1, Puskás Akadémia-Szeged 0-0, Soroksár-Balmazújváros 1-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020