Túl tettük magunkat a sokkon

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 13
edzés

A másodosztályú labdarúgó bajnokságban vasárnap már a harmincötödik fordulót rendezik. Együttesünk a pontvadászat meglepetéscsapatát, a Vác gárdáját fogadja. Az elmúlt hetek formája alapján a Duna-parti alakulat a találkozó esélyese, de mi már nem foglalkozhatunk az esélyekkel, nekünk KELL a három pont.

- Mindent elkövettünk a Kozármisleny elleni legutóbbi találkozón, hogy pontot, pontokat szerezzünk, mégsem sikerült – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Sajnos a pálya alkalmatlan volt a játékra, s ez nem igazán nekünk kedvezett, ennek ellenére csak magunkban kereshetjük a hibát, hogy pont nélkül maradtunk. A héten igyekeztünk “kibeszélni” magunkból a váratlan kudarcot, s most úgy érzem, sikerült túl tennünk magunkat a vereség okozta sokkon. A Vác ellen a maximumot kell nyújtanunk, hogy ha nyerni akarunk. Hajdú Sándor és Gottfried Dániel kivételével mindenki egészséges, eltiltottunk nincs, így a legerősebb kerettel várjuk a holnapi kilencven percet.

Míg mi a “muszáj győzni” terhe alatt lépünk pályára, addig a vendégek kényelmes helyzetben vannak: a hatodik helynél hátrébb nem igazán csúszhatnák már, de az előrelépésre sincs valós esélyük.

A bajnoki összecsapás vasárnap 18 órakor kezdődik, a mérkőzést Lovas László vezeti, segítői Aradi József és Bertalan Dávid lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>