Ilyen volt a harmincnegyedik forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 8

Hát nem így képzeltük el a másodosztályú labdarúgó bajnokság harmincnegyedik fordulóját. Pedig riválisaink igyekeztek a “kezünk alá” dolgozni, hiszen valamennyien vereséget szenvedtek, ám sajnos mi is pont nélkül maradtunk. Egyetlen vigaszunk, hogy továbbra is alattunk húzzák meg a képzeletbeli vonalat ….

A már kiesett SZEOL Zalaegerszegen, a Cigánd a Vác ellenében maradt pont nélkül vasárnap. A Cegléd ugyan igyekezett megszorongatni a Soroksárt, de végül vereséget szenvedett, miként a Budaörsnek sem sikerült bravúrt bemutatnia Balmazújvárosban. A középmezőny csapatai ugyanakkor megosztoztak egymással a pontokon, s ez tökéletesen megfelelt a Siófoknak és a Sopronnak, illetve a Szegednek és a Szolnoknak is. A Nyíregyháza legyőzte a szabolcsi rangadón a Kisvárdát, mely vereségének köszönhetően lecsúszott a feljutó helyről. A vesztett pontok tekintetében a Soroksár, illetve a magabiztos sikert arató Balmaz holtversenyben áll a második helyen. A Puskás Akadémia dorogi győzelmével immár kilenc pontosra növelte előnyét az első helyen.

Eredmények: ZTE-SZEOL 1-0, Vác-Cigánd 2-0, Cegléd-Soroksár 2-3, Balmazújváros-Budaörs 3-1, Siófok-Sopron 1-1, Mosonmagyaróvár-Békéscsaba 0-0, Szeged-Szolnoki MÁV 0-0, Dorog-Puskás Akadémia 0-1, Nyíregyháza-Kisvárda 2-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020