Vége: Aqvital FC Csákvár-Kozármisleny 1-2 (1-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 7

Ma délután, a 34. forduló összecsapásán újabb rangadó vár csapatunkra. A 18 órakor kezdődő összecsapást online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel azon szurkolóink, akik nem tudnak személyesen jelen lenni a meccsen.

A szerdai cigándi mérkőzésen pontot szerző kezdőcsapatba két helyen is belenyúlt Toldi Gábor vezetőedző. A kisebb sérülést szenvedő Fényes Szabolcs illetve Lőrincz Attila helyére Pintér Bence és Oldal Tibor került.

Aqvital FC Csákvár-Kozármisleny 1-2 (1-2)

Csákvár, vezeti: Oláh Gábor (Mohos Milán, Hofbauer Roland)

Csákvár: Kovács D. – Pintér B., Szalai T., Dulló, Baranyai – Bakos Sz., Kiprich D. – Molnár T., Mészáros D., Oldal – Molnár Cs. Edző: Toldi Gábor.

Kozármisleny: Helesfay – Milutinovics, Racskó, Causic, Kocsis A. – Kirchner,  Nagy E.  – Pajor, Grumics, Varga M. – Kemény . Edző: Szanyó Károly.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi tiszta sárgában, a vendégek pedig fehér nadrágban és világoskék mezben léptek pályára.

2. perc: Causic maradt le Molnár Csabáról a tizenhatosnál, az ötös jobb oldali sarkánál hátulról fellökte, a játékvezető azonban csak szögletet ítélt.

6. perc: Ordító helyzetet hagytunk ki! Causic elcsúszott a saját térfele közepén, Molnár Csaba egyedül vezethette a labdát Helesfayra, de a messziről bevetődő Racskó testéről a labda szögletre pattant.

9. perc: Pintér Bence emelt ballal a kapu elé, Molnár Csaba a tizenegyes ponton mellel lekészítette a labdát Bakosnak, ám középpályásunk lövése a bal sarok mellett hagyta el a pályát.

12. perc: Oldal Tibor középen nagy lendülettel tört a kozármislenyi kapura, mikor Racskó sárga lapot érően akasztotta. Bakos 25 méteres szabadrúgása azonban a felső léc fölött zúgott el.

14. perc: A kozármislenyi tizenhatos jobb sarkánál Causic lerántotta Molnár Csabát. Bakos szabadrúgása ugyan veszélyesen csavarodott a hosszú sarok felé, ám végül nem talált kaput.

17. perc: Bakos jobb oldali szabadrúgását Kiprich a rövid saroknál megcsúsztatta, a hosszún egyedül várakozó Molnár Csaba levette, majd egy lépésről a hálóba emelt, 1-0.

22. perc: Kirchner 22 méteres lövésébe Szalai belelépett s róla szögletre pattant a labda, de középső védőnk percekig fájlalta a lábát.

23. perc: Varga 25 méteres lövésébe a kapu előtt lesen álló Grumics belecsúsztatott, így a labda a jobb feslő sarokba vágódott, de Mohos Milán asszisztens azonnal behúzta a lest s ezért a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

28. perc: Pajor csapta be Baranyait a bal oldali alapvonalnál, pontosan lőtte középre a labdát, ahol érkezett Varga Márkó és a kapu közepébe bombázott, 1-1.

35. perc: A lesre játszó védelmünk között Kemény lépett ki középen és a kapujából kiinduló Kovács mellett higgadtan a bal alsó sarokba helyezett, 1-2.

41. perc: Ismét pajor okozott fejfájást védelmünknek, jobb oldali beadását Kovács Grumics fejéről öklözte le a rövid saroknál.

43. perc: Molnár Csaba a tizenhatos bal sarkáról keresztbe gurította a labdát, Molnár Tibor okosan elengedte, így Oldal teljesen tiszta helyzetből lőhetett, de Hevesfay vetődve hárított.

45. perc: Bakos Szabolcs kapott sárga lapos figyelmeztetést, miután nyújtott lábbal rúgta el a labdát Grumics elől.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

51. perc: Cserél csapatunk: Oldal Tibor helyére Hodgyai László érkezik .

A sűrű pocsolyákkal tarkított pályán egyre inkább sárdagasztás folyik, s ez a sokkal agresszívebb baranyai gárdának fekszik.

55. perc: Baranyai 40 méteres emelése átszállt a mislenyi középső védők fölött, Hevesfay kivetődött,  a vizes füvön kiperdült kezéből a labda, de társai szerencsével felszabadítottak.

59. perc: Cserél csapatunk: Molnár Csaba helyére Sejben Viktor érkezik.

60. perc. Bakos szabadrúgása Kemény Tamás kezén csattant a tizenhatoson belül, de a játékvezető csak szögletet ítélt.

66. perc: Racskó könyökölte le Kiprichet a kozármislenyi kapu előterében, ám a sárga lap elmaradt.

71. perc: Sejben cselezett befelé a bal oldali vonal mellől, majd megpróbálta kiugratni Kiprichet, de Hevesfay résen volt és az ötösre kivetődve menteni tudott.

73. perc: Mészáros Dávid pörgette le remekül az egyedül kilépő Molnár Tibor elé a labdát, ám szélsőnk lövés helyett túl sokáig várt és a vetődő Hevesfay testérül a mezőnybe pattant a labda.

75. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja csapatunk: Bakos helyére Kékesi Alex érkezik. Pajor labdaelrúgásért sárga lapot kapott.

76. perc: Pintér bal oldali szabadrúgását Kékesi a vendégek kapusát megelőzve fejelte a léc fölé.

82. perc: Cserélnek a vendégek: Kirchner helyére Tóth Márk érkezik.

85. perc: Pajor nyújtott lábbal rácsúszott Baranyaira, megkapta második sárga lapját és ez pirosat eredményezett.

89. perc: Molnár Tibor estében, öt méterről, óriási helyzetben a bal sarok mellé gurított. Cserél a vendégcsapat: Kemény helyén Gubacsi folytatja.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020