Az első félidőben eldönthettük volna a meccset

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 5

A gyorsított tempó tovább folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, a szerdai, idegenbeli összecsapás után vasárnap már ismét hazai környezetben lép pályára csapatunk.

Az utolsó két forduló eredményei remélhetően végérvényesen kimozdították a tavasz során kátyúba ragadt szekerünket: a SZEOL elleni hazai győzelmet követően szerdán, az egész országot átszelő kirándulás után döntetlenre végeztünk Cigándon, a megszerzett négy pont birtokában pedig lényegesen kedvezőbb helyzetből várhatjuk a folytatást.

– Természetesen örülünk a cigándi egy pontnak, de az az igazság, az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset, s akkor nem kellett volna idegeskednünk a hajrában – vélekedett a szerdai 1-1-ről vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Több nagy helyzetünk is volt, de csak egyet értékesítettünk, így mikor a hazaiak a hajrában egyenlítettek, ismét nyílt lett a találkozó, s az utolsó percekben akadt izgulni valónk.

Vasárnap ismét kiesési rangadó vár együttesünkre, a jelenleg két ponttal mögöttünk, tizennyolcadik helyen tanyázó Kozármislenyt fogadjuk. Remélhetően Kiprich Dávid átmenti gólerős formáját, aki az utolsó két meccsen egyaránt bevette az ellenfelek kapuját, s akkor újabb győzelmet aratva nagy lépést teszünk a bent maradás felé.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020