Ez történt a 33. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 4

Tegnap hétközi fordulót rendeztek a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Mint köztudott, csapatunk ugyan sokáig vezetett Cigándon, végül 1-1-re végzett. A rivális otthonában szerzett egy pont sokat érhet a bent maradásért zajló versenyfutásban.

Az időjárás nem fogadta kegyeikbe a csapatokat, sok helyen dörgés, villámlás, felhőszakadás kísérte a mérkőzéseket. Soroksáron például – 3-1-es hazai vezetésnél – félbe is szakadt a Szeged elleni rangadó. A sereghajtó SZEOL elleni meccset megúszta egy 20 perces kényszerszünettel a Vác gárdája, mely meglepetésre csak döntetlenre végzett a Tisza-parti városban. A Kozármisleny hazai környezetben szenvedett vereséget a Balmazújvárossal szemben, míg a Cegléd “hatpontos” alsóházi rangadót bukott el a Vudaörs vendégeként. A Mosonmagyaróvár sokáig győztesnek tűnt Sopronban, ám végül döntetlen lett a megyei vége. A Dorog meglepte vendéglátóját a Tiszaligetben, fél óra alatt három gólos előnyre tett szert, s végül magabiztos győzelmet aratott. Az elmúlt hetekben megtáltosodott Nyíregyháza 80 percig bírta Felcsúton, a hajrában azonban felül kerekedett a listavezető. A “mélyrepülésben” lévő Zalaegerszeg a feljutásra pályázó Békéscsaba otthonában talált vissza a régi útra, s meglepetésre mindhárom pontot hazavitte a Viharsarokból. A Kisvárda esélyeshez méltó magabiztossággal nyert a Siófok ellen.

Eredmények: SZEOL-Vác 0-0, Kozármisleny-Balmazújváros 1-3, Budaörs-Cegléd 1-0, Sopron-Mosonmagyaróvár 1-1, Szolnoki MÁV-Dorog 2-4, Puskás Akadémia-Nyíregyháza 3-1, Békéscsaba-Zalaegerszeg 0-2, Kisvárda-Siófok 2-0. A Soroksár-Szeged meccs 3-1-es hazai vezetésnél, a 61. percben félbeszakadt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020