Talán most már átszakadt a gát …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 2

Sűrített tempóban zajlik a másodosztályú labdarúgó bajnokság ezen a hetén. Nem egészen hetvenkét órával a SZEOL elleni, vasárnapi 2-0-ás győzelem után máris újabb bajnoki összecsapáson lép pályára csapatunk. Méghozzá nem is akármilyen összecsapáson …

Újabb sorsdöntő kilencven perc vár a Toldi Gábor dirigálta gárdára. Ahhoz a Cigándhoz látogat szerdán, amelyik ugyan jelenleg a tizenkilencedik helyen tanyázik a táblázaton, ám utolsó két mérkőzését megnyerte, s hét pontos távolságból üldözi együttesünket. Amennyiben sikerülne nyernünk Szabolcsban, végleg leszakíthatnánk magunkról riválisunkat, s nyugodtabban várhatnánk a hét végi újabb alsóházi rangadót. Sőt, amennyiben “csak” egy pontot szerzünk, akkor is megőrizzük előnyünket vetélytársunkkal szemben, azaz elsősorban holnapi vendéglátónknak van nagyobb oka az idegeskedésre.

Mint köztudott, vasárnap végre megszerezte idei első győzelmét csapatunk. Ezzel a sikerrel talán most már átszakadt a gát, mely eddig szinte mázsás teherként nehezedett játékosaink vállára. A magabiztos győzelem, a három pont megszerzése után remélhetően mindenki elhiszi, hogy mi is képesek vagyunk nyerni, s most már visszazökkenünk a régi kerékvágásba.

A szerdai találkozó 17.30-kor kezdődik Cigándon, a mérkőzést Takács Tamás dirigálja, segítői Albert István és Csatári Tibor lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020