Ilyen volt a harminckettedik forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 1

Mint köztudott, csapatunk tegnap este rendkívül fontos győzelmet aratott a SZEOL ellen, s mivel a kiesés elleni harcban közvetlen riválisainknak számító együttesek nem tudtak nyerni, elmozdultunk a tizennyolcadik helyről.

E heti ellenfeleink, a Cigánd és a Kozármisleny éppen egymás ellen léptek pályára, a a szabolcsi alakulat kihasználva a hazai pálya előnyét, otthon tartotta a három pontot. A Cegléd és a Budaörs ugyanakkor bravúros döntetlent ért el, előbbi a feljutásra pályázó Balmazújváros, utóbbi a Szeged ellen. A Sopron meglepetésre nyerni tudott Zalaegerszegen, míg a Nyíregyháza új szakvezetőjével a kispadon, zsinórban második meccsét is megnyerte. A Vác megszakította a Békéscsaba hetek óta tartó győzelmi sorozatát. A Soroksár korábbi önmagát idéző magabiztos játékkal rukkolt ki Dorogon és begyűjtötte a három pontot. A Kisvárda ellenben nem tudott nyerni Mosonmagyaróváron, így elolvad előnye a táblázat második helyén. A listavezető Puskás Akadémia ugyan vesztésre állt Siófokon, végül azonban fordítani tudtak a Pintér Attila tanítványai és megerősítették első helyüket.

Eredmények: Cigánd-Kozármisleny 3-1, Cegléd-Balmazújváros 1-1, Szeged-Budaörs 0-0, Zalaegerszeg-Sopron 0-1, Nyíregyháza-Szolnoki MÁV 4-3, Siófok-Puskás Akadémia 1-2, Mosonmagyaróvár-Kisvárda 1-1, Dorog-Soroksár 0-1, Vác-Békéscsaba 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020