Ne számítsunk könnyű meccsre a sereghajtó ellen

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 29

Vasárnap a harminckettedik fordulóval folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Papíron a szezon legkönnyebb összecsapása előtt áll csapatunk, lévén hazai környezetben fogadja a sereghajtót. De csak papíron …

Hiába gyűjtöttünk ugyanis egy híján kétszer annyi pontot, mint az újon SZEOL együttese – 31, illetve 16 pont áll a bizonyítványokban -, hiába szereztünk dupla annyi gólt, mint a Tisza-parti legénység – 33, illetve 16 -, hiába zördült meg még nálunk is többször a kék-feketék hálója – 47, illetve 50 -, ha a tavaszi formák alapján eltűnik ez az óriási különbség.

Az idei szezonban lejátszott tizenegy meccsen ugyanis nálunk több pontot, szám szerint ötöt szereztek Zoran Kuntics tanítványai: nem csak hogy döntetlenre végeztek a Puskás Akadémia(!) és a Kozármisleny ellen, de idegenben legyőzték a Cegléd gárdáját. Ennek ellenére csupán matematikai esélye van a bent maradás kiharcolására az újoncnak, ami hét fordulóval a zárás előtt lássuk be, meglehetősen halovány reménysugár. Ez viszont azt is jelenti egyben, hogy minden különösebb teher nélkül léphet pályára a SZEOL, a felszabadult játék pedig óriási előny lehet a számunkra sorsdöntőnek számító összecsapáson.

A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozót Ducsai József vezeti, segítői Berényi Ákos és Márkus Péter lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020