A felelősség közös, együtt kell kimászni a szakadékból

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 26

Kedd óta a régi-új szakvezető, Toldi Gábor irányításával készül csapatunk a hét végi, akár sorsdöntőnek is nevezhető bajnoki összecsapásra. Az ismét vezetőedzőként dolgozó szakembert arról faggattuk, hogy látja, milyen mentális állapotban lévő együttest kell felráznia.

– Általában minden edzőcsere valami változást hoz az öltözőben, változást eredményez a játékban, a pályán – felelte érdeklődésünkre Toldi Gábor. – Bízom benne, hogy a sikertelenség okozta nyomasztó terhet sikerül levennem az elkövetkezendő napokban a játékosok válláról és vasárnap megszerezzük a számunkra rendkívül fontos három pontot. Most azt látom, hogy mindenki nagyon odateszi magát, kettőzött akarattal dolgozik. Azt mindenkinek tudni, érezni kell, a felelősség közös abban, hogy ide jutott a gárda, s csak extra teljesítménnyel van esélyünk kimászni a szakadékból.

Sorsdöntő napok előtt áll a jelenleg kiesést jelentő 18. helyen tanyázó csapatunk. Egy hét leforgása alatt – jövő szerdán hétközi forduló lesz az NB II-ben – megmérkőzik a sereghajtó SZEOL-lal, az utolsó előtti Cigánddal és az éppen előttünk tanyázó Kozármislennyel. Mese nincs, ezeken a meccseken annyi pontot kell szerezni, hogy üldözőből ismét üldözötté váljunk, s riválisainknak legyen okuk az idegeskedésre.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020