Már edzőinknek is kellene a játékengedély

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 21

Vasárnap délután, a 31. forduló mérkőzéseit rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk a bombaformában lévő Békéscsaba vendége lesz. Miközben a lila-fehérek önbizalomtól telve várhatják a találkozót, nálunk már cseppet sem olyan rózsás a helyzet. Sőt …

Főhet vezetőedzőnk, Vincze István feje. No nem azért, hogy kit hagyjon ki álmai kezdőcsapatából, hanem mert lassan nem lesz tizenegy hadra fogható játékosa.

– Ilyen betegség- és sérüléshullámra hosszú pályafutásom alatt nem volt példa – felelte honlapunk kérdésére Vincze István. – Egy hete még csak technikai vezetőnk, Hegedűs Ferencnek kellett szerelést ölteni és bevetésre készen leülni a kispadra, de ha így haladunk, ma délután segítőim, Toldi Gábor és Domján Attila, valamint a saját játékengedélyemet is ki kell váltanunk az MLSZ-ben.

Ezek szerint nem javult semmit a helyzetünk a Sopron elleni meccs óta.

– Nem, sőt … A betegek, Dulló Martin, Oldal Tibor és Dániel Csaba továbbra sem edzhet, Kiprich Dávid hosszú kihagyás után félkész állapotban tért vissza, s ez a héten visszaütött, Hajdú Sándor gerincsérv-gyanús, Gottfried Dániel továbbra is fájlalja a térdét, Baranyai Ádám pedig megkapta ötödik sárga lapját, így eltiltását tölti Békéscsabán.

Miben reménykedhetünk a nagy sorozatban lévő viharsarkiak ellen?

– Tisztában vele mindenki, nehéz helyzetben vagyunk, így valamennyi pályára lépő játékosunknak tudása legjavát kell nyújtani. Szervezett, fegyelmezett játékkal megnehezíthetjük a lila-fehérek dolgát. Mint ahogy tettük a Soroksár vagy éppen a Puskás Akadémia ellen.

A vasárnapi találkozó 17 órakor kezdődik, az összecsapást Barna Gábor vezeti, segítői Iványi István és Kis Zoltán lesznek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020