Vége: Aqvital FC Csákvár-Sopron 1-1 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 16

A hétközi forduló után már ma folytatódik az NB II-es labdarúgó bajnokság. Csapatunk azt a Sopront fogadja, melyet a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, hazai környezetben sikerült 2-1-re legyőzni. A találkozó eseményeit 18 órakor kezdődő online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

Mintha minden csapatunk ellen dolgozna. Hiába épülnek fel szép lassan sérültjeink – Kiprich Dávid már a kispadon foglal helyet -, ha a vírusos járvány sorban szedi “áldozatait”. A számunkra rendkívül fontos mai mérkőzés előtt Bakos Szabolcs, Dulló Martin, Oldal Tibor  és Dániel Csaba is belázasodott, így ők kénytelenek kihagyni az összecsapást. Ugyanakkor a soproni egészségügyi stábnak sikerült “összedrótozni” a hetek óta sérüléssel bajlódó Eszlátyi Istvánt és Fazakas Gézát.

Aqvital FC Csákvár-Sopron 1-1 (0-0)

Csákvár, 300 néző, vezeti: Veizer Roland (Punyi Gyula, Márkus Péter)

Csákvár:Kovács D. – Pintér B., Szalai T., Fényes, Baranyai – Mészáros D., Kékesi – Sejben, Nyilasi, Molnár Cs. – Hodgyai. Edző: Vincze István.

Sopron: Heinrich – Fazakas, Sifter, Fehér Z. – Póti – Garda, Szellák, Nagy P., Eszlátyi – Erdélyi. Szakmai igazgató: Supka Attila.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi  sárgában mezben és nadrágban, a vendégek pedig tiszta piros szerelésben léptek pályára.

Nagy Patrik végezhet el oldalról szabadrúgást, beívelését azonban Hodgyai kifejelte.

4. perc: Pintér nyújtott lábbal csúszott rá Eszlátyira, megúszta a sárgát.

7. perc: Fényes mélységi indításával Hodgyai lépett volna ki a vonalban védekező soproniak közül, ám Punyi Gyula asszisztens behúzta lesnek az egy vonalat.

13. perc: Kékesi emelt a bal oldalról a hosszú ötös sarkára, ám Heinrich kilépve kapujából lehúzta a labdát Sejben feje elől.

17. perc: Hodgyai fejelte le a felívelt labdát a soproni kaputól 20 méterre, Sejben azonnal Molnár Csaba elé tálalt, szélsőnk azonban 13 méterről a jobb felső sarok fölé lőtt.

21. perc: Sejben kényszerítőzött Nyilasival a tizenhatos jobb sarkánál, a visszakapott labdát azonnal kapura lőtte, ám a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

Az erős szélben nem igazán alakult ki folyamatos játék, a csapatok becsületesen birkóznak a mezőnyben, helyzetünk eddig csak nekünk volt, de Sejben és Molnár Csaba lövése is célt tévesztett.

30. perc: Kékesi buktatta Nagy Patrikot, sárga lapot kapott érte.

42. perc: Németh Milán emelt a kapu elé a bal oldali vonal mellől, Garda azonban a hosszú saroknál lemaradt a labdáról.

44. perc: Pintér buktatta Eszlátyit a tizenhatos jobb sarkánál, sárga lapot kapott érte. Nagy Patrik szabadrúgását Kovács Dániel a rövid saroknál nagy bravúrral a léc fölé tornázta.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

48. perc: Hodgyai lépett ki a bal oldalon egy hosszú indítással, ügyesen tette vissza a labdát a nagy lendülettel érkező Molnár Csaba elé, aki a balösszekötő helyéről, 18 méterről alig lőtt a bal felső sarok mellé.

50. perc: Hodgyai ezúttal Nyilasit hozta kecsegtető helyzetbe, középpályásunk 16 méteres lövését Heinrich vetődve védte.

52. perc. Sejben nagy lendülettel tört kapura, mikor Fehér Zoltán sárga lapot érően buktatta. Molnár Csaba 25 méteres szabadrúgása ugyan elsuhant a sorfal alatt, de Póti lábáról így is szögletre pattant.

57. perc: Molnár Csaba 24 méteres szabadrúgását Heinrich vetődve védte a bal kapufánál.

63. perc: Cserélt a Sopron: Szellák helyére Harangozó érkezett.

64. perc: Szalai akasztotta Erdélyit a tizenhatoson belül, a játékvezető azonnal a tizenegyespontra mutatott. erdélyi a kapu közepébe bombázott, 0-1.

66. perc: Cserél csapatunk:Nyilasi helyett Molnár Tibor folytatja.

72. perc: Ismét cserél csapatunk: Hodgyai helyén Kiprich folytatja.

74. perc: Molnár Csaba sárga lapot érően buktatta Nagy Patrikot.

76. perc: Garda Géza kapott sárga lapot, miután buktatta Molnár Csabát.

78. perc: Garda helyére Tóth Dávid érkezik a soproniaknál.

81. perc: Nagy bal oldali bedobás után Szalai megcsúsztatta a labdát, Molnár Csaba a tizenegyes pontnál kapásból rátűzte, először Németh Milán önfeláldozóan blokkolta a lövést, ám a kipattanót másodjára Molnár Csaba a jobb sarokba bombázta. A labda Heinrich kezéről vágódott a hálóba, 1-1.

89. perc: Sejben a bal oldalról végzett el szabadrúgást. élesen belőtt labdáját Szalai elől Póti fejelte szögletre.

90. perc: Cserélnek a vendégek: Eszlátyi helyett Csordás érkezett az utolsó percekre.

A játékvezető 4 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020