Hatpontos meccs a Sopron ellen

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 15
dullo

A hűség városának csapata másodosztályú tagságunk óta a “nem szeretem” kategóriába tartozik, lévén bajnoki mérkőzésen még egyszer sem sikerült legyőznünk. Ugyanakkor az utolsó, Sopron ellen lejátszott meccseken már rendre döntetlenre végeztünk, mi több, a februári Magyar Kupa-találkozón már le is győztük Supka Attila legénységét. És most vasárnap nekünk ebből kell erőt merítenünk!

Mivel holnapi vendégeink sem remekelnek tavasszal, komolyan megérintette őket is a kiesés szele. Mindez egyben azt is jelenti, hatpontos derbire érkeznek Csákvárra vasárnap este. Az ilyen összecsapásokra pedig általában mindenki igyekszik összedrótozni a sérült, félkész játékosokat. Ugyan a lila-fehéreknél a házi gólkirály, villámgyors Eszlátyi István, valamint a több poszton is bevethető Szabó László majd egy hónapja sérült, nem lepődnénk meg, ha mégis megpróbálkoznának a játékkal. Rajtuk kívül a jobb oldali védő, Fazakas Géza és a jobb oldali támadó, Horváth Péter sem egészséges.

Nálunk a hetek óta sérült Kiprich Dávid biztosan nem lesz ott a keretben, ám ahogy vezetőedzőnk, Vincze István elmondta, “mindegy milyen összeállításban lépünk pályára, nyernünk kell a rivális ellen. Hogy ezt szép játékkal vagy csúszva-mászva, gólzáporral vagy az utolsó pillanatban esett öngóllal érjük el, lényegtelen. Itthon KELL tartanunk a három pontot!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>