Idén egyszer már sikerült

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 14

A hét végén a 30. forduló összecsapásait rendezik meg a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk ezúttal hazai környezetben, a Sopron ellen próbálhatja meg szaporítani pontjaink számát.

A gyenge tavaszi rajt után zsinórban három mérkőzésen keresztül őrizte meg veretlenségét együttesünk, miközben a listavezető Puskás Akadémia és az akkor második Soroksár ellen is pályára lépett. Ugyan szerdán megszakadt jó sorozatunk, ám a Kisvárdán elszenvedett 1-0-ás vereségért nincs oka senkinek sem a szégyenkezésre. Ennek ellenére a tény, tény marad, kilenc idei bajnoki összecsapás után is nyeretlen még csapatunk. Akkor mégis miben bízhatnak szurkolóink a vasárnapi, Sopron elleni hazai összecsapás előtt? Hát abban, hogy 2017-ben aratott egyetlen győzelmünket, a Magyar Kupa februári nyolcaddöntőjében, éppen a hűség városának csapata ellen értük el. Ha akkor sikerült, miért ne sikerülhetne a hét végén is …

Ráadásul a soproniak sem mondhatják el magukról, hogy szárnyalnának a bajnokságban: négy vereség mellett négyszer is egy pontot szereztek, s csupán a sereghajtó otthonában tudtak diadalmaskodni. Igaz, figyelmeztető kell, hogy legyen számunkra, Supka Attila gárdája idegenben erősebb, mint hazai környezetben, legutóbb március közepén, Kisvárdán szenvedett vereséget vendégként.

A vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapást a debreceni Veizer Roland vezeti, segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020