A legjobb formában lévő csapatnál vizitál együttesünk a hétközi fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 11

Hétközi fordulót rendeznek szerdán az NB II-es (és NB I-es) labdarúgó bajnokságban. A pontvadászat huszonkilencedik játéknapján idegenbeli, méghozzá roppant nehéz idegenbeli összecsapás vár csapatunkra. Ahhoz a Kisvárdához látogat együttesünk, amelyik remek tavaszi szereplésével a hét végén már a dobogó alsó fokára küzdötte fel magát. Lemaradása a feljutást jelentő második helytől mindössze három pont …

A Kisvárda együttesét irányító Révész Attila ugyan többször is kinyilvánította már, hogy nem elsődleges szempont csapata számára az idei feljutás, de azzal azért mindenki tisztában van, ha a végelszámoláskor odaér az NB I kapujába csapata, nem fog visszafordulni. Másfél milliárdból épül a klub vadonatúj stadionja, kerete tele van egykori élvonalbeli játékosokkal, s már most bejelentették, hogy a gárda szakmai vezetését a nyártól azzal a Kondás Elemérrel erősítik meg, aki többször nyert bajnoki címet az élvonalban a Lokival.

A szabolcsiak keretét böngészők számos ismerős, magyar pályán jól csengő nevet találhatnak: Rajczi Péter, Vermes Krisztián, Gosztonyi András, Bacsa Patrik, hogy csak a legismertebbeket említsük. Az utóbbi öt forduló eredményei alapján a Kisvárda a legjobb formában lévő gárda az NB II-ben, négy győzelmet és egy döntetlent könyvelhet el, miközben kilenc gólt szerzett, s csupán egyet (a SZEOL ellen) kapott.

A szerdán 16.30-kor kezdődő idegenbeli összecsapáson csapatunk ismét maga mögött érezheti legfanatikusabb szurkolói szeretetét, akik egy kisbusszal ismét útra kelnek, hogy keresztül utazva az országot, a helyszínen buzdíthassák kedvenceiket. A mérkőzést Németh Ádám vezeti, segítői Vígh-Tarsonyi Gergő és Pápai Zoltán lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020