Gottfried Dániel első gólját szerezte színeinkben

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 10

Óriási bravúrt hajtott végre csapatunk tegnap este, amikor az egész mezőnyből minden téren kimagasló Puskás Akadémia ellen 1-1-es döntetlenre végzett. Játékosaink olyan határtalan küzdőszellemről tettek tanúbizonyságot, mely megérdemelten eredményezett újabb – immár zsinórban a harmadik mérkőzésen – pontot. Ráadásul akadt néhány egészen kiváló teljesítmény is.

Kapusunk Kovács Dániel mindvégig rendkívül magabiztosan védett. Már a találkozó első perceiben olyan bravúrt mutatott be, melyre csak a legjobbak képesek, s ezzel olyan hitet adott társainak, mely szinte megkétszerezte erejüket. A középpályán Bakos Szabolcs tanári módon futballozott, összefogta, irányította a gárdát, miközben szinte egy fél maratont lefutott. Elől Hodgyai László még csak a második meccset játszotta csapatunkban, de már most egyértelművé tette, erőssége együttesünknek. Nem ijedt meg a rutinos, 81-szeres válogatott Vanczák Vilmos dirigálta vendégvédelemtől, bátran belement a “darálóba”, s míg a pályán volt, egyetlen pillanatra sem veszthették szem elől a felcsútiak. És hát nem mehetünk el a cserék mellett sem. Úgy szálltak be a Vincze István által hajrában beküldött játékosok, ahogy azt mindig, minden edző szeretné. Mindennél többet mond, hogy egyenlítő gólunknál a negyedórája pályán lévő Molnár Tibor adta az asszisztot, s az alig hét perce becserélt Gottfried Dániel talált a kapuba.

– Mikor a hajrára beküldött a mester, biztos voltam benne, hogy lesz még esélyünk az egyenlítésre – felelte érdeklődésünkre a mérkőzést követően utánpótlás válogatott támadónk, Gottfried Dániel. – Örülök, hogy megszereztem első gólomat csákvári színekben, mely ráadásul pontot is ért. Tudom, hogy ez a találat sokba kerül az öltözőben, de ennyit megér ez az élmény.

És még valami … A különböző internetes médiumok egy része a szenzáció keresés érdekében rendszeresen téves vagy félinformációkat közöl klubunkról. Most éppen hét olyan futballistánkat nevesíti meg a tegnapi bravúr kapcsán, akik a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaiként szerepelnek Csákváron. Nos a tisztánlátás érdekében: Fényes Szabolcs, Oldal Tibor, Molnár Tibor, Molnár Csaba és Pintér Bence az Aqvital FC Csákvár “tulajdonában” van, tegnap pályára lépett játékosaink közül csak Mészáros Dávid és Valleyos Dominique tartozik a felcsúti akadémiához.

 

Csákvár kezdőjében négy (Pintér B., Fényes Sz., Mészáros D., Oldal T.), a padján pedig három (Molnár T., Vallejos Dominique és Molnár Cs.) olyan játékos volt, aki a Puskás Akadémiától szerepel kölcsönben a csapatnál, míg a gárda kispadján az ősszel még a felcsútiakat irányító Vincze István ül…

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020