Az év meccse következik számunkra

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 7

Ha létezik számunkra igazán “pikáns” meccs a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, akkor az a most vasárnapi lesz, amikor is a Puskás Akadémia együttesét fogadjuk. Vezetőedzőnk mellett több (kölcsön)játékosunk is Felcsútról érkezett Csákvárra, így duplán dolgozhat bennük az adrenalin.

– A fiatalok minden bizonnyal a szokásosnál nagyobb drukkal lépnek pályára a Puskás ellen, én azonban már kinőttem abból a korból, amikor különösebben számítana, hogy évekig dolgoztam vasárnapi ellenfelünknél – vélekedett felvetésünkre Vincze István. – Mindenki tisztában van vele, hogy tavasszal számunkra minden meccs élet-halál kérdés, senki ellen nem léphetünk pályára feltett kézzel. Most sem tesszük majd, annak ellenére sem, hogy egyértelműen a vendéggárda a találkozó esélyese. Megpróbáljuk megnehezíteni a Puskás dolgát, ám ahhoz, hogy akárcsak a pontszerzésre is esélyünk legyen, nem követhetünk el olyan elemi hibákat, amelyekből rendszeresen kapjuk a gólokat. Csak mindvégig koncentrált, fegyelmezett, szervezett játékkal, 120 százalékos teljesítménnyel lehet esélyünk a bravúrral.

Szurkolóink időnként nem győzték kapkodni a fejüket összeállításainkat látva, lévén kétszer egymás után nem léptünk pályára ugyanazzal a kezdő tizeneggyel …

– Sajnos olyan balszerencsés sorozatban vagyunk, amikor a legártatlanabb helyzetben is képesek megsérülni játékosaink. Kiprich Dani a válla miatt kénytelen volt kihagyni meccseket, erre mikor visszatért, 20 perc után meghúzódott. Nyilasi Bálint orra eltört, mikor játékra jelentkezett, belázasodott, azaz még a szerencse is elpártolt mellőlünk a szezonban. Hiába foghíjas tehát a keretünk, mindig az a legjobb, legerősebbnek vélt tizenegy, amelyik éppen pályára lép.

A Puskás Akadémia toronymagas esélyese a bajnokságnak, tele élvonalbeli, egykori válogatott játékosokkal. Mégis miben reménykedhetnek szimpatizánsaink?

– Ez lesz az a meccs, amikor minden teher nélkül futballozhatnak fiataljaink, ellenfelünk számára pedig kötelező a győzelem, s ez éppen ellentétest hatást válthat ki a játékosokból. Amennyiben képesek leszünk kihozni magukból valós tudásunkat, meglephetjük vendégeinket.

A vasárnapi találkozó 18 órakor kezdődik, az összecsapást Gyarmati II Tibor vezeti, segítői Kepe Arnold és Csatári Tibor lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020