Jó lenne kapott gól nélkül lehozni egy meccset

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 6

Az őszi idényben lejátszott húsz bajnoki mérkőzésen öt alkalommal is lehúzta a rolót kapusunk, azaz kapott gól nélkül fejeztük be a találkozót. Tavasszal eddig hét meccsen léptünk pályára a másodosztályú pontvadászatban, s ellenfeleink valamennyi összecsapáson megzörgették Kovács Dániel hálóját.

– Hát nehezen is élem meg ezt a helyzetet – felelte honlapunk érdeklődésére egy mély sóhaj kíséretében Kovács Dani. – Bár nem érzem, hogy rosszabbul védenék, mint ősszel, de természetesen nem tudom és nem is akarom függetleníteni magam a csapat eredményeitől. Kritikus vagyok a saját teljesítményemmel szemben is, mindig keresem miben hibáztam, mit kellett volna másként csinálni. Jó lenne már ismét kapott gól nélkül lehozni egy meccset.

Tisztességgel dolgoztok az edzéseken, az akarattal sincs baj a meccseken, mégsem jönnek az eredmények …

– Mintha mi lennénk az a tipikus állatorvosi ló, minden rossz összejött mostanában, ami csak elképzelhető. Persze tudom, egy idő után már csupán magyarázkodásnak tűnik minden, de ettől függetlenül még igaz. Komoly sérüléshullám sújtja egész tavasszal keretünket, a kapufák nálunk befelé, az ellenfeleknél kifelé pattantak, ellenünk olyan tizenegyest is befújtak, ami nem volt az, a mi javunkra viszont még a tutit sem adták meg. Ráadásul nagyon fiatal a védelmünk, s mindig jött az a bizonyos hibapont, mely nem volt benne a játékban, s az ellenfelek könyörtelenül megbüntettek érte.

Mi lehet a megoldás?

– Bár tény, nem állunk jól, biztos vagyok benne, hogy az elvégzett munkának meglesz az eredménye. A vereségek ellenére eddig sem fociztak le minket az ellenfelek, a Szeged elleni találkozó kivételével mindenkivel minimum partiban voltunk. Hiszem, hogy hamarosan jóra fordul sorsunk, s végre a szerencse is mellénk áll. A Puskás Akadémia ellen sem feltartott kézzel lépünk pályára a hétvégén. Az ősszel is megnehezítettük a felcsútiak dolgát, s csupán a 93. percben kapott góllal maradtunk alul. Most is mindent elkövetünk a pontszerzés érdekében.

A Puskás Akadémia elleni vasárnapi találkozó 18 órakor kezdődik Csákváron.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020