Négyszer is vezettünk tavasszal, de még egyszer sem sikerült nyernünk

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 4

Most akkor félig tele vagy félig üres a pohár – tehetik fel a kérdést szurkolóink csapatunk vasárnapi, 1-1-es szolnoki döntetlene után.

Ha azt nézzük, hogy a borzasztó tavaszi rajt után kezdünk kiegyenesedni és egymás után a második meccsünkön szereztünk pontot, akkor félig megtelt vasárnap a poharunk. Ha viszont abból indulunk ki, hogy ismét vezettünk és mégsem nyertünk, akkor bizony félig üres az a bizonyos csésze. Nem véletlenül nem tudott maradéktalanul örülni az idegenbeli döntetlennek vezetőedzőnk, Vincze István:

– Nagy taktikai csatát hozott a mérkőzés. Bosszantó, hogy nem tudtuk megtartani az egygólos vezetésünket, és ez már nem először fordult elő velünk a szezonban.

Hét fordulón vagyunk túl tavasszal és még mindig nem sikerült egyszer sem nyernünk. Pedig az esélyünk többször is megvolt a három pont megszerzésére. Dorogon 2-1-re, a Balmazújváros, a Soroksár és most a Szolnok ellen 1-0-ra vezettünk, de nem tudtuk megőrizni előnyünket. Most ráadásul két olyan mérkőzésünk következik, melyen csodaszámba menne a pontszerzésünk is: vasárnap a listavezető Puskás Akadémiát fogadjuk, majd szerdán ahhoz a Kisvárdához utazunk, mely mindent elkövet a feljutás kiharcolása érdekében.

A hét végi, Felcsút elleni találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020