Pontot szereztek riválisaink, azaz ilyen volt a hét végi, 27. forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 3

Bár döntetlenre végeztünk Szolnokon, azért más forgatókönyvet is el tudtunk volna képzelni a 27. forduló összecsapásai kapcsán. Mi vezetésről adtuk ikszre a meccset, riválisaink vesztes állásból felállva, a hosszabbításban egyenlítettek.

A SZEOL ugyan tisztességesen helyt állt a feljutásra pályázó Kisvárda otthonában, végül mégis vereséget szenvedett, miként a Cigándnak sem volt esélye az éllovas ellen Felcsúton. A Cegléd a 93., a Budaörs a 91. percben mentette döntetlenre hazai meccsét a Siófok és a Zalaegerszeg ellen.A Kozármisleny először játszott új stadionjában, ám a Dorog mindhárom pontot hazavitte az avatóról. A Sopron hazai vereségének köszönhetően visszacsúszott a kiesőzónába, míg a Nyíregyháza és a Mosonmagyaróvár a papírformának megfelelően kikapott idegenbeli mérkőzésén. Az éllovasok egyaránt begyűjtötték a három pontot, így nem változott közöttük a sorrend.

Eredmények: Kisvárda-SZEOL 2-1, Puskás Akadémia-Cigánd 4-0, Cegléd-Siófok 1-1, Kozármisleny-Dorog 0-2, Budaörs-Zalaegerszeg 2-2, Sopron-Békéscsaba 0-2, Szeged-Nyíregyháza 1-0, Balmazújváros-Mosonmagyaróvár 3-1, Soroksár-Vác 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020