Nagyon kellene már egy győzelem …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 31

A hét végén már a 27. forduló összecsapásait rendezik meg a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk az idei esztendőben eddig hat bajnoki mérkőzésen lépett pályára, s még mindig nyeretlen. Nagyon kellene már tehát egy győzelem …

Vasárnap azonban nagyon nehéz feladat vár csapatunkra. Ahhoz a Szolnoki MÁV-hoz látogatunk, mely tavasszal mindössze egyszer, Kisvárdán szenvedett bajnoki vereséget, előtte viszont kétszer döntetlenre végzett, háromszor nyert. Legyőzte többek között a listavezető Puskás Akadémiát és nyert a feljutásra pályázó Békéscsaba vendégeként is. A kék-fehérek elsősorban remek erőnlétüknek, szervezettségüknek köszönhetik jó szereplésüket. Nem véletlen, hogy a Magyar Kupában is állnak még.

A Tisza-partiak kedden, az MK-negyeddöntő első mérkőzésén, Mezőkövesden úgy szenvedtek 3-1-es vereséget NB I-es házigazdájuktól, hogy az utolsó percben tizenegyest hibáztak. Ráadásul ezúttal nem csak a meccset veszítették el, de házi gólkirályuk, a hatgólos Olasz Dénes is orrcsont-törést és agyrázkódást szenvedett, így minden bizonnyal kénytelen lesz kihagyni a hétvégi kilencven percet. Rajta kívül is akad azonban gólveszélyes játékos a kék-fehérek keretében: a Felcsúton nevelkedett Tóth László például hatszor vette be az ellenfelek kapuját, de Pintér Norbert távoli lövéseire is érdemes lesz odafigyelnünk.

A vasárnap 16.30-kor kezdődő mérkőzést Molnár Attila vezeti, segítői Horváth Zoltán és Bertalan Dávid lesznek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020