Kiprich Dávidot az ág is húzza …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 26
paudits

Nem lehet azt állítani, hogy ez a tavasz Kiprich Dávid idénye lenne … Fiatalunk 2017-ben betegségek, sérülések miatt alig, alig tudott pályára lépni, s a jelek szerint az elkövetkező hetekben sem számíthat rá Vincze István vezetőedző.

- Bár műteni kellene a vállamat, abban maradtunk a vezetőkkel, hogy a nyári szünetig egy rögzítőkötéssel megpróbálom kihúzni,s majd csak akkor fekszem kés alá – felelte honlapunk érdeklődésére Kiprich Dávid. – A Budaörs ellen így elvállaltam a játékot, de sajnos az első félidő közepén meghúzódott a combom, s kénytelen voltam cserét kérni.

A Soroksár elleni bravúros 1-1-ből ki is maradtál így …

- Bíztam benne, hogy elég lesz azt az egy meccset kihagynom és a válogatott mérkőzés miatti bajnoki szünetben lesz időm teljesen felépülni, de most nagyon úgy tűnik, hosszabb kihagyás vár rám. A tüzetesebb orvosi vizsgálat ugyanis megállapította, hogy beszakadt a jobb combközelítőm.

Ezek után biztos, hogy Kiprich Dávid jövő héten csak az oldalvonal mellől szoríthat a társaknak a Szolnoki MÁV elleni idegenbeli meccsen.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>