Csapatunk Csongrádon, Gottfried és Sejben Görögországban járt

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 23

Csapatunk tegnap este a megyei első osztályú Csongrád együttesének vendége volt hírverő mérkőzésen, miközben egyik fiatal támadónk az U2-1-es válogatott tagjaként Görögországban lépett pályára.

– Délelőtt még edzettünk Csákváron, majd a közös ebédet követően indultunk útnak Csongrádra – tájékoztatta honlapunkat vezetőedzőnk, Vincze István. – A sérültek mellett néhány meghatározó játékos felmentést kapott a találkozó alól, a pótlásukra több ifjúsági korú játékost is elvittünk a műfüves pályán, villanyfényben megrendezett mérkőzésre. A jó hangulatú, barátságos találkozón végül 2-1-re nyertünk. Örömmel tölt el ugyanakkor, hogy az U21-es válogatottba meghívást kapott Gottfried Dániel és Sejben Viktor a görögországi felkészülési találkozó hajrájában pályára lépett és jól szállt be a meccsbe. Előbbi alig három perccel pályára lépését követően bátran kapura tört, s bár lövését a hazai portás bravúrral védte, a kipattanóból megszerezte a szépítő találatot (2-1) válogatottunk.

A Marcus Jahn dirigálta U21-es válogatottban egyébként több egykori játékosunk is pályára lépett, Spandler Csaba és Makrai Gábor nem is olyan régen még csákvári színekben szerepelt az NB II-ben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020