Ki kell mászni a gödörből!

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 18

Nincs idő a sebek nyalogatására, a csütörtöki forduló után máris itt az újabb megmérettetés. Nem is akármilyen erőpróba vár csapatunkra csapatunkra, hiszen az egész másodosztályú mezőny legstílusosabban játszó együttesét, a táblázat második helyén tanyázó Soroksárt fogadjuk vasárnap 17 órakor.

– Hiába van rendben játékunk a mezőnyben, hiába dicsérnek meg minket az ellenfelek edzői is, ha a kapuk előtti hibák miatt rendre vereséget szenvedünk – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Vincze István. – Támadóink még a legnagyobb ziccereket is elvétik, míg a saját kapunk előtt szinte tálcán kínáljuk a gólszerzési lehetőséget vetélytársainknak. Sorozatban olyan hibákat vétünk, amilyeneket ilyen szinten már nem lenne szabad.

Márpedig sürgősen ki kell másznunk a gödörből, hiszen tavaszi eredménytelenségünk következményeként, korábbi stabilnak vélt pozíciónkból visszacsúsztunk a kieső-jelöltek közé. Most már bravúrra, bravúrokra van szükségünk, hogy ne kerüljünk még nagyobb bajba.

A Soroksár együtteséről mindent elmond, hogy a tavaszi öt bajnoki összecsapáson egyetlen(!) gólt kapott – azt is tizenegyesből -, azaz a Gyepes Gábor dirigálta védelem hiba nélkül tette eddig a dolgát. Lucsánszky Tamás vezetőedző olyan rutinos, éveket az élvonalban töltő játékosok köré építhette csapatát, mint Jova Levente, Gyepes Gábor, Sándor István, Huszák Tamás, Pál András vagy éppen Bajzát Péter. Az elmúlt meccsek formái alapján már pontszerzésünk is óriási bravúrnak számítana.

A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást az a Bognár Tamás dirigálja, aki csütörtökön még az AS Roma-Lyon Európa Liga rangadón segítette Kassai Viktor munkáját.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020