Ez történt a 24. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 13

A táblázat 13. helyezettjétől lefelé egyetlen csapat sem tudott nyerni a másodosztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában. A sereghajtó SZEOL a listavezetőtől, a Cegléd a negyedik Váctól kapott ki. A Cigánd megosztozott a pontokon a Budaörssel, míg a Kozármisleny a feljutásra pályázó Kisvárda otthonában maradt sikerélmény nélkül.

Ugyanakkor a Dorog kivágta a rezet, idegenben ütötte ki a Mosonmagyaróvárt, míg a Szolnok a Viharsarokban múlta felül a mély hullámvölgyben lévő Békéscsabát. A Sopron ugyan rászolgált volna a döntetlenre a Puskás Akadémia ellen, de még tizenegyest is hibázott, s ezt kihasználva nyert a felcsúti gárda. A Siófok hazai környezetben maradt pont nélkül a Nyíregyházával szemben, míg a Zalaegerszeg és a Szeged mindenkinek jó döntetlenre végzett.

Eredmények: SZEOL-Soroksár 0-1, Cigánd-Budaörs 1-1, Vác-Cegléd 1-0, Kisvárda-Kozármisleny 3-0, Siófok-Nyíregyháza 0-1, Mosonmagyaróvár-Dorog 0-4, Békéscsaba-Szolnoki MÁV 0-2, Zalaegerszeg-Szeged 0-0, Sopron-Puskás Akadémia 0-2,

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020