A 24. forduló programja

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 11

Vasárnap a 24. forduló mérkőzéseit rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk a táblázat harmadik helyén álló – a vesztett pontok tekintetében első – Balmazújvárost fogadja. Az összecsapás 17 órakor kezdődik, melyet Szilasi Szabolcs játékvezető dirigál.

A játéknap (alsóházi) rangadóját Cigándon rendezik, ahol a kiesés elől menekülő hazai gárda a szintén veszélyes zónában tanyázó Budaörsöt fogadja. A sereghajtó SZEOL együttesének nehéz dolga lesz, hiszen a listavezető Soroksár látogat a Tisza-parti városba. A második Puskás Akadémiára izgalmas percek várnak, Sopronban valamennyi együttes megizzad. A Kisvárda még nem szerzett pontot idén, így a Kozármisleny ellen mindenképpen nyernie kell, ha nem akar túlságosan leszakadni az élmezőnytől. A Békéscsaba nagy pofont kapott egy hete, most a Szolnok ellen javíthat. A táblázaton egyre feljebb kúszó Szeged Zalaegerszegre látogat, míg a tavasszal megtorpanó, s egymás után két vereséget is elszenvedő Mosonmagyaróvár a Dorogot fogadja.

A párosítás: SZEOL-Soroksár, Cigánd-Budaörs, Siófok-Nyíregyháza, Vác-Cegléd, Mosonmagyaróvár-Dorog, Kisvárda-Kozármisleny, Békéscsaba-Szolnoki MÁV, Zalaegerszeg-Szeged, Sopron-Puskás Akadémia.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020