Hiányzók itt is, ott is

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 8
korhaz

Nehéz mérkőzés vár csapatunkra a hét végén. A vesztett pontok tekintetében legjobban álló Balmazújváros látogat Csákvárra, vasárnap délután.

Mint köztudott, Vincze István vezetőedzőnk folyamatosan összeállítási gondokkal küzd, hiszen meghatározó játékosok sora hiányzott, hiányzik betegség vagy sérülés miatt. Mészáros Dávid, valamint a télen szerződtetett Hodgyai László még egyetlen meccsen sem tudott pályára lépni a tavaszi bajnoki összecsapásokon, de Fényes Szabolcs, Kiprich Dávid, Szalai Tamás és Dulló Martin is több meccset kénytelen volt kihagyni.

A jelek szerint a Balmazújvárost is utolérte most a balszerencse: a háromgólos középpályás, Zsiga Ervin bokaszalag-szakadást szenvedett, s emiatt hosszabb időre kidőlt a sorból. A csapat házi gólkirálya, Fekete Ádám, valamint Kapacina Kevin már a múlt vasárnapi, Cigánd elleni 2-0-ra megnyert meccset is kénytelen volt kihagyni, s a hírek szerint egyikükre sem számíthat Feczkó Tamás vezetőedző a hét végén.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>