Pontokat szereztek riválisaink

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 6
eredmenyek-672x372

A tegnapi bajnoki fordulóban sajnos számunkra kedvezőtlen eredmények születtek, így lassan hátrafelé kell tekingetnünk. A legfájóbb természetesen az, hogy idei harmadik bajnoki meccsünkön is pont nélkül maradtunk, ráadásul legyőzőnk, a Cegléd együttese ezzel hat pontra csökkentette lemaradását mögöttünk.

A sereghajtó SZEOL és a közvetlenül előtte álló Cigánd ugyan ismét vereséget szenvedett, s így továbbra tekintélyes távolságban követi csapatunkat, ám a Kozármisleny és a Budaörs nyert, a Dorog, a Szolnoki MÁV és a Sopron döntetlenre játszott. A táblázat elején állók ugyanakkor nem tévesztettek lépést: a Soroksár iskolajátékkal kiütötte a Békéscsabát, a Puskás Akadémia szerencsés, a Balmazújváros megérdemelt győzelmet aratott hazai pályán. Megtorpant a Vác és a Mosonmagyaróvár, míg a Szeged szép lassan felzárkózik a dobogósok mögé.

Eredmények: Soroksár-Békéscsaba 5-0, Puskás Akadémia-Kisvárda 1-0, Balmazújváros-Cigánd 2-0, Szeged-Vác 1-0, Nyíregyháza-Mosonmagyaróvár 1-0, Szolnoki MÁV-Sopron 0-0, Dorog-Zalaegerszeg 0-0, Budaörs-SZEOL 4-1, Kozármisleny-Siófok 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>