Az eddigieknél több kell támadásban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 4

Bár győzelemmel kezdtük az idei tétmeccsek sorozatát – a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első meccsén 2-1-re nyertünk a Sopron ellen – azóta zsinórban három vereséget szenvedtünk, azaz mintha beragadtunk volna a tavaszi rajton.

– A mutatott játék, a Szeged elleni meccs kivételével hellyel, közzel rendben volt, ám sajnos olyan hibákat vétettünk, melyeket ilyen szinten már nem lenne szabad – értékelte az elmúlt hetek teljesítményét a szombati edzés előtt csapatunk vezetőedzője, Vincze István. – Rögzített játékhelyzetek, szögletek, szabadrúgás beívelések után kaptunk gólokat, melyek nagyobb koncentrációval elkerülhetőek lennének. Pláne a találkozók elején, amikor még a fáradtságra sem lehet fogni a figyelem kihagyását. Most szerdán, Sopronban is ilyen szituációból, a nyolcadik percben kaptunk gólt, s ez borította az egész taktikánkat …

A védekezési hibákon túl eddig a támadójátékunk is elmaradt a várakozástól …

– Kétségtelen, az eddig mutatottaknál sokkal több kell támadásban ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Sajnos betegségek, sérülések miatt éppen azok a játékosaink nem hozzák a tőlük elvárt formát, akiktől a gólokat várnánk. Jót tenne a lelkeknek egy győzelem, biztos vagyok benne, egy siker átlendítené a társaságot a holtponton.

Mire számíthatunk a Cegléd ellen, mely ráadásul az “életéért” küzd?

– Igyekeztünk feltérképezni házigazdánkat. A télen nagyon megerősítették keretét, rutinos játékosok szerződtek Nagy Mihály csapatához, azaz biztos, hogy kiélezett mérkőzés lesz.  Ha nem alszunk be a meccs elején, ha képesek leszünk végig koncentráltan futballozni, lesz esélyünk a győzelemre.

A találkozót vasárnap 14.30-kor, a ceglédi stadionban zajló építkezés miatt Albertirsán rendezik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020