Nem éreztük meg a vér szagát …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.február 20

A tavaszi nyitófordulóban, vasárnap délután, fordulatos mérkőzésen, 3-2-es vereséget szenvedett csapatunk Dorogon. A mérkőzésen látottakról vezetőedzőnket faggattuk.

Nem sikerült leszakítani magunkról riválisainkat, pedig a találkozó egyes időszakaiban úgy tűnt, megnyugtató távolságra kerülhetünk a veszélyes zónától.

– Sajnos egyet kell értenem. Köztudott, nagyon kiegyenlített a mezőny, bárki, bárki ellen, bárhol képes a pontszerzésre, így egy esetleges dorogi győzelemmel 13 pontra eltávolodhattunk volna a legjobb kiesőtől. Az pedig már tekintélyes előnynek számított volna – ismerte el Vincze István.

Miért nem sikerült a pontszerzés?

– Hiába vezettünk a második félidő közepén, nem éreztük meg a vér szagát. Ahelyett, hogy eldöntöttük volna a meccset, hagytuk magához térni házigazdánkat. Ráadásul olyan gólokat kaptunk, melyet ilyen szinten nem szabad: az elsőt (akárcsak a Sopron ellen) ismét szögletből, aztán a mezőny legalacsonyabb embere fejelt a hálónkba, végül pedig egy vétlennek tűnő kezezés miatt megítélt tizenegyesből.

Az összeállítást látva nem valószínű, hogy a felkészülés alatt valaha is kezdett ez a tizenegy  …

– Szegény embert még az ág is húzza, s ezt most saját bőrünkön is megtapasztalhattuk. Nem elég, hogy meghatározó játékosok sora bajlódik sérüléssel, még a meccs napján is akadt olyan labdarúgóm, aki éppen az indulásra lázasodott be. Ennek ellenére nem tudom, és nem is akarom elmarasztalni a srácokat, mindent megtettek a siker érdekében. Ami most nem jött össze, remélhetően a következő meccsen már sikerül.

Csapatunk vasárnap 16 órakor a Szeged 2011 gárdáját fogadja.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020