Ez történt a 21. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.február 20

Ahogy azt már az őszi idényben is megszokhattuk, a tavaszi nyitányon tovább folytatódtak a körbeverések. A 21. fordulót követően ismét új listavezető van a másodosztályban, s tovább tömörült a feljutásra pályázók, illetve a kiesés elől menekülök tábora.

A Soroksár hazai környezetben legyőzte a Kisvárdát, s mivel a Puskás Akadémia óriási meglepetésre vereséget szenvedett Szolnokon, átvette a vezetést a táblázaton. A Mosonmagyaróvár újabb sikerével csatlakozott a feljutásért küzdők elit társaságába, míg a Kozármisleny vereségével visszacsúszott a kiesőjelöltek közé. A Budaörs 70 percet emberhátrányban játszva is legyőzte a Sopront, míg a sereghajtó SZEOL hatpontos mérkőzésen diadalmaskodott Cegléden. A Cigánd kibirkózott egy pontot következő ellenfelünk, a Szeged otthonában. A Vác meglepte a téli szünetben még feljutásról ábrándozó Nyíregyházát, melynek így tovább csökkentek felzárkózási esélyei.

Eredmények: Soroksár-Kisvárda 1-0, Szolnoki MÁV-Puskás Akadémia 1-0, Siófok-ZTE 1-1, Budaörs-Sopron 1-0, Cegléd-SZEOL 0-1, Szeged-Cigánd 0-0, Mosonmagyaróvár-Kozármisleny 1-0, Nyíregyháza-Vác 1-3.

A Balmazújváros-Békéscsaba mérkőzés elmaradt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020