Vége: Dorog-Aqvital FC Csákvár 3-2 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.február 19

Egy hete a Sopron ellen a Magyar Kupában, ma délután Dorogon, a bajnokságban is megkezdi szereplését csapatunk. A találkozóról online közvetítésben számolunk be szurkolóinknak.

A hazai együttes már az ősszel is rendkívül masszív, stabil csapat benyomását keltette, a télen pedig az egykori NB I-es gólkirállyal, Simon Attilával erősítette tovább keretét. Akárcsak mi, az egykori bányászcsapat is pályára lépett egy hete a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, s hazai pályán csupán nagy csatában szenvedett 2-1-es vereséget a Vasas ellen.

Dorog-Aqvital FC Csákvár 3-2 (1-1)

Dorog, vezeti: Ducsai József (Máyer Gábor, Márkus Péter)

Dorog: Demjén – Berkó, Bora, Csató, Tóth M. (Hauser, 80.) – Grabant P., Medgyes (Perovics, 83.), Mészáros Á., Szedlár – Bor – Simon A. (Vígh, 86.). Edző: Németh Szabolcs.

Csákvár: Kovács D. – Hajdú, Szalai T. (Baranyai, 73.), Dulló, Lipcsei – Bakos, Molnár Cs. (Valleyos, 88.)- Molnár T. (Vincze V., 88.), Kiprich D., Oldal – Sejben. Edző: Vincze István.

20. perc: Bal oldali szöglet után Bora fejelt a léc alá, 1-0.

27. perc: Demjén kapus késlekedett a felszabadítással, Sejben megtámadta, a labda Molnár Tibor elé került, akit szabálytalanul akasztottak az ötösön. A tizenegyest Molnár Csaba higgadtan helyezte a hálóba, 1-1.

56. perc: Oldal Tibor az ötös bal sarkáról kilőtte a hosszú alsót, 1-2.

66. perc: Bal oldali beadás után a mezőny legalacsonyabb játékosa, Medgyes fejelt a hálóba, 2-2.

71. perc: Lipcsei kezére pattant a labda a tizenhatoson belül, a tizenegyest Simon Attila értékesítette, 3-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020