Mészáros Lőrinc volt a vendég szurkolói ankétunkon

Szerzo:
Feltoltve: 2017.február 16
szurk

Szerdán este jó hangulatú szurkolói ankéttal “melegítettünk” a hét végén rajtoló másodosztályú bajnokság tavaszi idényére. A polgármesteri hivatalban megtartott találkozón nem csak csapatunk új vezetőedzője, Vincze István, valamint új játékosai jelentek meg, hanem a Puskás Akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc úr is elfogadta Nagy Sándor tulajdonos és Illés Szabolcs polgármester úr meghívását.

- Eddig is jó “viszonyt” ápoltunk az Aqvital FC-vel, a jövőben azonban még szorosabbra kívánjuk fűzni ezt a kapcsolatot – tájékoztatta szurkolóinkat Mészáros Lőrinc. – Nem csak szakmailag, de gazdaságilag is segítséget nyújtunk a csákvári klubnak. A jövőben elsősorban az Aqvital FC felé irányítjuk azon fiataljainkat, akik még nem elég érettek arra, hogy saját felnőtt együttesünkben meghatározó szerepet tölthessenek be, ám idővel visszavárjuk őket. Bár van saját NB III-as csapatunk, ám a másodosztály lényegesen erősebb, azaz a fejlődés üteme felgyorsítható. A célunk, hogy az Aqvital FC Csákvár stabil NB II-es klubbá váljon, s ehhez minden támogatást megadunk.

A jelek szerint az Aqvital FC az elmúlt években bebizonyította, olyan szakmai munka zajlik Csákváron, melyet érdemes felkarolni. Több Felcsútról kölcsön kapott fiatalt sikerült “felépíteni” és közel kész játékosként visszaadni a Puskás Akadémiának. Nos ez a folyamat most nagyobb hangsúlyt kaphat. Ehhez a gazdasági hátteret az eddigi tulajdonosokon kívül új támogatók – mint például a Duna Aszfalt Kft. – belépése biztosítja.

Vincze István vezetőedző beszámolt a szurkolóknak a keretet érintő téli változásokról és néhány szóval bemutatkoztak az elmúlt hetekben érkezett új játékosaink.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>