A pálya állapota kritikus, de a csapatok játszani akarnak szombaton

Szerzo:
Feltoltve: 2017.február 9

Szombaton, a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek első mérkőzésével megkezdődik a 2017-es futballidény Magyarországon. Csapatunkra a legjobb nyolc közé jutásért zajló párviadal során a Sopron együttese vár. Hogy az extrém hideg okozta felfagyások, illetve a sok csapadék miatt a pályánkon lehet-e meccset rendezni a hét végén, arról Hegedűs Ferenc (kapusedző és) technikai vezetőtől kértünk választ.

– Hát nincs ideális állapotban a pályánk, az kétségtelen – tájékoztatta honlapunkat Hegedű Ferenc. – Meg is kerestük a Sopront, hogy a baleset-veszély elkerülése érdekében halasszuk el a szombatra kiírt találkozót, ám ellenfelünk nem járult hozzá az időpont-módosításhoz. Félreértés ne essék, mi is játszani szeretnénk, hiszen szakmai stábunk is így ütemezte a felkészülést, ám azon túl, hogy a pályát teljesen tönkre vágjuk, még komoly sérülés is előfordulhat. Természetesen mindent elkövetünk annak érdekében, hogy legyen meccs szombaton, s a játékvezető játékra alkalmasnak minősítse a pályát. Abban viszont csak reménykedhetünk, hogy nem lesz több csapadék már a mérkőzésig …

A döntés immár Bogár Gergő játékvezető kezében van – segítői Georgiu Theodoros és Szalai Balázs lesznek -, rajta múlik, hogy lesz-e meccs szombaton 14 órakor Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020