Vereséggel búcsúztunk Bükfürdőtől

Szerzo:
Feltoltve: 2017.január 28
20170124_101005

Ma délben véget ért egyhetes bükfürdői edzőtáborozásunk. Búcsúzóul még játszottunk egy felkészülési meccset. A héten a harmadikat …

Aqvital FC Csákvár-Szolnoki MÁV 1-3 (0-2)

Bük, 50 néző

Csákvár (I. félidő): Kovács D. – Pintér, Fényes, Lipcsei, Baranyai – Kékesi, Kiprich, Mészáros D. – Molnár T., Gottfried, Molnár Cs.

II. félidő: Dániel – Pintér, Fényes, Dulló, Baranyai – Kocsis G., Bakos, Kékesi – Valleyos, Szalai, Oldal. Edző: Vincze István.

Gólszerző: Oldal, ill. Olasz 2, Papp K.

Bár vereséget szenvedtünk, a játékunk bizakodásra adhat okot a tavaszi idényre nézve. Az egyhetes kemény munka, a sorozatos meccsek miatt érthetően nem volt friss a társaság, de mindez a labdabirtoklásban, helyzetek kidolgozásában nem látszott. Az biztos viszont, hogy a ziccerek kihasználásán javulnunk kell, hiszen ezúttal is féltucatnyi komoly lehetőséget puskáztunk el.

Csapatunk az ebéd után buszra száll és meg sem áll Csákvárig. Holnapra szabadnapot kapnak a játékosok, hogy aztán hétfőtől folytassák a felkészülést a tavaszi idényre.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>