Sokat tanultam a Puskás Akadémiánál

Szerzo:
Feltoltve: 2017.január 23
20170123_104336

Mint arról már beszámoltunk, a napokban visszatért csapatunkhoz Molnár Csaba, aki az őszi idényt a Puskás Akadémia együttesénél töltötte. A korábban már hat évet Csákváron futballozó egykori közönségkedvenccel a büki edzőtáborban beszélgettünk.

- Úgy érzem, sokat tanultam az elmúlt fél évben Felcsúton – vélekedett Molnár Csaba. – Ezen nem is szabad meglepődni, hiszen olyan játékostársaim voltak, mint Vanczák Vili vagy Sándor Gyuri, akik nem csak a pályán, de az öltözőben is megosztották hihetetlen tapasztalatukat. Persze össze sem lehet hasonlítani a Puskás Akadémiát az Aqvital FC-vel, egészen más körülmények között dolgoznak Felcsúton a játékosok, mint Csákváron. Ennek ellenére nem volt kérdés, hogy a szerződésbontás után melyik klub ajánlatát fogadom el, örömmel tértem vissza.

Mennyiben más csapat a mai Csákvár ahhoz képest, mint amilyet a nyáron itt hagyott?

- Bár a keret nagy részével együtt játszottam, de azért akad néhány új fiú, akiket ugyan szintén régóta ismerek, ám még nem szerepeltünk egy csapatban. Igyekszem minél gyorsabban be-, illetve visszailleszkedni a gárdába.

Ma két edzéssel folytatta felkészülését csapatunk. A reggeli, szabadtéri foglalkozás előtt, még a szállodában tartott egy 20-25 perces “ráhangolást” Toldi Gábor, majd már a Büki Sportcentrum tökéletes műfüves pályán Vincze István vezetőedző gondoskodott arról, hogy a -8 fokos hideg ellenére se fázzanak a játékosok. Az ebéd után rövid csendespihenő várt a fiúkra, hogy aztán fél háromtól ismét edzésszerelést öltsenek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>