Paudits Patrik nem eladó!

Szerzo:
Feltoltve: 2017.január 18

Az országos szaklap online kiadása közölte tegnap este a Zalaegerszegi TE által kiadott hírt:

„Szerettük volna, ha Gajdos Zsolt csatlakozik hozzánk, azonban külföldi és további magyar ajánlatai vannak, s úgy tűnik, hogy ezek közül választ a támadó – mondta Ágoston Zoltán klubigazgató a megyei portálnak, aki azt is hozzátette, a támadószekcióba rajta kívül is van még jelöltjük. – Kapcsolatban vagyunk az ősszel 8 gólig jutott csákvári Paudits Patrikkal, akinek a megszerzésére esélyünk van. …”

Nos, miután a hír napvilágot látott, izzani kezdtek telefonjaink: “valóban távozik Baba Csákvárról” – szegezték nekünk a kérdést szurkolóink. A válaszért a legilletékesebbhez, csapatunk tulajdonosához fordultunk.

– Már az őszi idény végén felröppent annak híre, hogy Paudits Patrikot vinné a Zete, de ennél több nem történt – tájékoztatta honlapunkat Nagy Sándor. – A kék-fehéreken kívül egyébként a Vasas és a Paks érdeklődését is felkeltette fiatal csatárunk, de klubunkat senki, tehát a ZTE sem kereste. Felesleges is lenne, ugyanis miután Horváth Rolandot elengedtük a támadó szekcióból Budaörsre, a szakmai stábbal egyeztetve úgy döntöttünk, Paudits Patrikot, akinek élő szerződése van, nem adjuk el a téli átigazolási szezon során.

Ezek után nem meglepő, hogy Paudits Patrik neve ott szerepel a bükfürdői edzőtáborba utazó keret névsorában.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020