Molnár Csabával tárgyalunk, Hajdú beteg

Szerzo:
Feltoltve: 2017.január 11
monyó

Ahogy azt már hétfőn jeleztük, csapatunk másfél éves szerződést kötött a Puskás Akadémiával közös megegyezéssel szerződést bontó Fényes Szabolccsal. A 22 éves védő kedden már edzésre is jelentkezett Vincze Istvánnál, s bekapcsolódott a közös munkába.

Ugyan ez nem mondható el (még) Molnár Csabáról, aki ugyan szintén távozhat Felcsútról, ám mivel még nem végeztek a papírmunkával, a Puskás II-vel kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre. Amennyiben esetében is megtörténik a szerződés-bontás, visszatérhet Csákvárra.

Ősszel kevés játéklehetőséget kapott három kölcsönjátékos: Damásdi Alex, Péter Bence és Erdei András vissza is tért Felcsútra, s a Puskás II keretével gyakorol ezekben a napokban.

Jelenlegi keretünk tagjai közül egy játékos hiányzik az edzésekről, Hajdú Sándor betegséggel küszködik, így ő csak néhány nap múlva kapcsolódik be a munkába.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>