Fényes Szabolcs visszatért, Molnár Csaba visszatérhet

Szerzo:
Feltoltve: 2017.január 9
fenyes

A hétfői edzést alig fújta le Vincze István vezetőedző, a játékosok még épphogy csak szállingóztak az öltözőfolyosóra, mikor nyílt a tárgyaló ajtaja és klubunk tulajdonosa, Nagy Sándor, valamint egykori labdarúgónk, Fényes Szabolcs lépett ki rajta.

Mit kereshet itt az őszt a Puskás Akadémiánál töltő védő – tettük fel önmagunknak a kérdést.

- Közös megegyezéssel szerződést bontottam a felcsúti klubbal, s néhány perce megegyeztem Nagy Sándorral, hogy visszatérek az Aqvital FC-hez – tudtuk meg első kézből, Fényes Szabolcstól. – Fiatal vagyok, játszani szeretnék, nem elégít ki, hogy adott esetben csak a keretben legyek vagy éppen a kispadot koptassam. Erre úgy láttam, most nagyobb esélyem nyílik Csákváron, mint Felcsúton. Az akadémiánál korrektek voltak, elfogadták a kérésemet, s nem gördítettek akadályt a távozásom elé.

Rajta kívül még egy ismerős visszatérhet hozzánk: Molnár Csaba hasonló cipőben jár, mint Fényes Szabolcs, az ő sorsa akár egy, két napon belül eldőlhet.

Egy hozzászólás

  1. carlitos

    2013.09.29. at 14:53

    Ez az Szabi, jó döntést hoztál és jó helyre kerültél!:-)

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>