Az extrém hideg sem akadály

Szerzo:
Feltoltve: 2017.január 9
20170109_114453

Csapatunk tagjai a múlt heti felmérések után immár a szabadtéri edzéseken bizonyíthatják labdaéhségüket. Vincze István vezetőedző irányításával a csákvári műfüves pályán zajlanak az edzések, melyeket szombattól felkészülési meccsek tesznek változatosabbá.

Az extrém hideg ellenére is – -10 fokban zajlott a ma délelőtti tréning – jó hangulatban készülnek játékosaink, akik között egyelőre ott van Póti Krisztián is, aki engedélyt kapott a klubvezetőktől az év végén, hogy más csapatokkal tárgyaljon pályafutása folytatásáról. Az őszi idény végén néhány játékosunk sérülés miatt már nem állhatott Toldi Gáborék rendelkezésére, ám ezúttal már ott vannak a társak között. Baranyai Ádám ugyan külön munkát végez, a labdás gyakorlatokban még nem vesz részt, ám így is szorgalmasan “gyűri” a kilométereket.

- Sokat javult a lábam, ám ezen a héten még csak gyógytornázhatok – tudtuk meg Bakos Szabolcstól, akinek november végén beszakadt a combizma. – Ha minden jól megy, hétfőtől már én is csatlakozhatok a srácokhoz.

Mészáros Dávidnak eltűnt a gipsz a kezéről, s immár a korábban talpcsont-törés miatt partvonalon kívülre szorult Valleyos Dominique is hadra fogható.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>