Vincze István a vezetőedző, Toldi Gábor, Domján Attila és Hegedűs Ferenc segíti a munkáját

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 23
pilu

Bár nem szerepelt rosszul csapatunk az őszi idényben, az élet mégis úgy hozta, hogy bővült a szakmai stábunk, átrendeződnek a feladatok.

- A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával eddig is jó volt a kapcsolatunk, ám a jövőben még a korábbiaknál is szorosabb szakmai együttműködést szeretnénk kialakítani a felcsúti klubbal – tájékoztatta honlapunkat csapatunk tulajdonosa, Nagy Sándor. – Ennek első lépése, hogy Vincze István lesz az együttes vezetőedzője, munkáját pedig Toldi Gábor, Domján Attila és Hegedűs Ferenc segíti. A keretben lényeges változás nem várható a télen, 2-3 új játékos érkezhet, s ugyanannyi távozhat.

Vincze István sok ismerős arccal találkozhat öltözőnkben a felkészülés első napján .

- Nagyon sok gyereket ismerek a csákvári keretből, hiszen többen nálunk nőttek fel az akadémián, néhányukkal együtt is dolgoztam. Családias hangulatú csapathoz kerülök, amely az utóbbi években stabil gárdává vált az NB II-ben – búcsúzott a Puskás Akadémia honlapján a felcsútiaktól az egykori válogatott játékosból edzővé lett Vincze István.

Az új szakvezető megbízatása határozatlan időre szól.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>