Veretlenek maradtunk hazai pályán

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 20

A szezon végeztével górcső alá vettük “bizonyítványunkat”, vajon mit is takarnak az abban szereplő számok. Nos a statisztikai adatok böngészése után is nyugodtan megállapíthatjuk – bár van még hova fejlődnünk -, nincs okunk a búslakodásra.

Sőt! Hazai eredményeinkre akár büszkék is lehetünk. Rajtunk kívül ugyanis csupán a listavezető Puskás Akadémia együttese tudta megőrizni hazai veretlenségét. Az otthoni eredmények alapján csapatunk az előkelő ötödik helyen áll a táblázaton. Ugyan idegenbeli teljesítményünk is azt bizonyítja, soha sem léptünk pályára feltartott kézzel még vendégként sem, ám tény, tíz meccsünkből ötször pont nélkül tértünk haza. Különösen a bekapott gólok száma között nagy az eltérés: otthon 900 perc alatt csupán 9(!), idegenben viszont ugyanennyi idő alatt 19(!) alkalommal zördült meg a hálónk.

Ötször egyáltalán nem sikerült ellenfeleinknek bevenni a kapunkat. Ami feltűnő, hogy míg a Vác háromszor, a Mosonmagyaróvár négyszer, a Soroksár ötször mattolta védelmünket, addig a Nyíregyháza (kétszer!), a Kisvárda(!), a Siófok (!) és a SZEOL nulltalálatos maradt ellenünk. Ezen kívül négyszer két, nyolcszor egy gólt kaptunk.

A rúgott gólokat vizsgálva a Békéscsaba és Siófok járt ellenünk a legrosszabbul, 3-3 alkalommal zördült meg a hálójuk. Hétszer dupláztunk, ötször egy gólt szereztünk, ugyanakkor 6(!) alkalommal nem sikerült a gólvonal mögé juttatnunk a labdát.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020