Borult a papírforma a zárófordulóban is

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 12

Nem számít meglepetésnek, hogy az esztendő utolsó bajnoki fordulójában is borult a papírforma a másodosztályban.  Az előzetesen feljutásra esélyesek közül a Puskás Akadémia és a Békéscsaba vette sikerrel a 20. forduló akadályát, riválisaik viszont kikaptak vagy csak egy pontra voltak jók.

A felcsútiak az éllovas Soroksár legyőzésével az első helyre ugrottak, igaz, ehhez az is kellett, hogy a Balmazújváros csak egy pontot szerezzen Sopronban. A Békéscsaba kétgólos hátrányból fordítva győzött a Cegléd ellen, míg a feljutásról álmodozó Kisvárda óriási meglepetésre, hazai környezetben szenvedett vereséget a kieső-jelölt Budaörs ellen. A ZTE zsinórban harmadik meccsén maradt alul, ezúttal az újonc Mosonmagyaróvárral szemben, míg a Vác fontos meccsen diadalmaskodott a Siófok ellen. A SZEOL újabb vereségének köszönhetően lassan készülődhet a harmadosztályra. A Kozármisleny egyre hátrébb szorul a táblázaton, most a Szolnok vitte haza a három pontot Baranyából. A Cigánd nyerni tudott a Dorog ellen, s ezzel életben tartotta tavaszra bentmaradási reményeit.

Eredmények: Puskás Akadémia-Soroksár 2-0, Sopron-Balmazújváros 1-1, Békéscsaba-Cegléd 4-2, Kisvárda-Budaörs 1-3, Zalaegerszeg-Mosonmagyaróvár 0-3, Vác-Siófok 1-0, SZEOL-Szeged 1-3, Kozármisleny-Szolnoki MÁV 1-3, Cigánd-Dorog 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020