Vége: Aqvital FC Csákvár-Nyíregyháza Spartacus 0-0

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 11

Ma délután befejeződik a 2016-17-es idény a másodosztályban. Csapatunk a titokban (még mindig) feljutásban reménykedő Nyíregyházát fogadja. A mérkőzés eseményeit 15 órakor kezdődő online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel.

Bár csökkentek vezetőedzőnk, Toldi Gábor összeállítási gondjai, mégsem mondható, hogy ideális helyzetben készülődhet csapatunk a záró fordulóra. Hajdú Sándor és Nyilasi Bálint ugyan játékra jelentkezett a múlt heti “pihenő” után, ám Mészáros Dávid és Póti Krisztián továbbra is sérüléssel bajlódik. Sőt, a pénteki edzésen Baranyai Ádám is kidőlt a sorból, így csak az oldalvonal mellől szoríthat a társaknak.

A vendégek szakvezetője, Véber György ugyanakkor tartja magát a futball íratlan szabályához, nem változtatott múlt heti győztes csapatán.

Aqvital FC Csákvár-Nyíregyháza Spartacus 0-0

Csákvár, vezeti: Szőts Gergely (Hofbauer Roland, Bertalan Dávid)

Csákvár: Kovács D. – Pintér B., Szalai T., Dulló, Hajdú S. – Kékesi, Kiprich D.(Nyilasi B.) – Molnár T.(Horváth R.), Kocsis G., Lőrincz – Paudits(Oldal T.). Edző: Toldi Gábor.

Nyíregyháza: Hermány – Szokol(Szécsi), Ur, Rubus, Farkas M. – Kártik, Tamási Zs., Kónya – Vámos(Dragóner), Tisza, Rezes. Edző: Véber György.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi tiszta sárgában, a vendégek pedig piros mezben és kék nadrágban léptek pályára.

Alig 20 másodperc elteltével veszélyes helyzet alakult ki a vendégek tizenhatosának előterében: Kocsis sarkallta a labdát a balösszekötő helyén meglóduló Lőrincz elé, aki azonban lövés helyett cselezni próbált, így odalett a gólszerzési lehetőség.

7. perc: Szalai 50 méteres indítása után Lőrincz a bal oldali szögletzászlótól a kapu elé tekert, Pauditsot megelőzve azonban Rubus kivágta a labdát.

11. perc: Kártik átadása után Vámos vállalkozott lövésre a kaputól 20 méterre, ám gyengén pattogó labdája Kovács ölében halt el.

12. perc: Megjött a vendégek lövőkedve: ezúttal Tamási célozta meg a jobb alsó sarkot, életerős lövését azonban Kovács vetődve hárította.

14. perc: Tisza 28 méteres szabadrúgásból pont saját játékostársát találta fejen a tizenegyes pontnál.

Átvette a mérkőzés irányítását a Nyíregyháza, különösen a rendkívül mozgékony Vámos miatt fájhat a csákvári védelem feje.

16. perc: Szokol jobb oldali beadása megcsúszott Pintér fején, így a mögötte érkező Rezes ziccerben már nem tudta irányítani a fejest, így a kapu mellé bólintott.

17. perc: Kónya csúnyán, nyújtott lábbal rácsúszott Kiprich Dávid lábára – sárga lapot kapott érte –  a hazai játékost percekig kellett ápolni. Paudits 25 méteres szabadrúgása alig kerülte el a jobb felső sarkot.

21. perc: Molnár és Lőrincz kényszerítőzése okozott zavart a nyíregyházi kapu előterében, utóbbi 16 méteres lövése azonban elkerülte a jobb alsót.

28. perc: Molnár jobb oldali beadását Paudits Rubust megelőzve fejelte kapu mellé.

30. perc: Lőrincz bal oldali szögletét a hosszúról Kiprich fejelte kapu felé, a labda már túljutott Hermányon, de Rubus a gólvonalról menteni tudott.

35. perc: Az első félidő legnagyobb ziccere maradt ki: Kiprich mesteri labdával ugratta ki a középen meglóduló Pauditsot, mielőtt azonban centerünk lőni tudott volna, Farkas remek becsúszással szerelt előle a tizenhatos vonalánál.

40. perc: Lőrincz Attila olyan labdát futott be, amelyre a legtöbb játékos talán el sem indult volna, az alapvonalról visszafordulva Pauditshoz ívelt, de a védők tisztázni tudtak.

42. perc: Cserél csapatunk: a megsérült Kiprich helyére Nyilasi Bálint érkezik.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

47. perc: Hajdú szerelési kísérletét szabálytalannak minősítette a játékvezető, Farkas 20 méteres szabadrúgását Kovács a léc fölé tenyerelte.

50. perc: Tisza bal oldali szögletét a nagy szél azonnal kapura tolta, a labda pillanatokig a gólvonalon pattogott, mire ki tudták vágni a hazai védők. Kónya a tizenegyes pontról azonnal ismételt, Kovács azonban bravúrral hárított a jobb saroknál.

Az orkán erejű szél kezdi irreálissá tenni a mérkőzést. A játéktér talaja a gurigázásra alkalmatlan, míg a felemelt labda a levegőben kóvályog összevissza.

58. perc: Lőrincz kínálta fel lövésre a labdát Kocsisnak, középpályásunk azonban 20 méterről nem találta el a jobb sarkot.

65. perc: Tamási 23 méteres bal sarokra tartó lövését Kovács bravúrral hárította.

66. perc: Cserélnek a vendégek, Vámos helyett Dragóner folytatja a játékot.

68. perc: Paudits, Nyilasi, Lőrincz volt a labda útja, végül fiatalunk 16 méterről a szembe szélben pont Hermány kezébe lőtt.

70. perc: Lőrincz a bal oldali vonal mellől csinált egy cselt befelé, majd jobbal megcélozta a rövid sarkot, de Hermány a helyén volt.

73. perc: Tisza a bal oldali vonal mellől szép cselekkel verekedte be magát egészen a tizenhatos előterébe, megnézte a bal alsó sarkot, de végül centikkel a kapu mellé lőtt.

78. perc: Szalai 50 méteres indítása után Lőrincz azonnal középre emelte, Rubus ugyan kivágta a labdát, de éppen Urt találta el, így Hermánynak kellett a tizenegyes pontnál vetődve hárítania.

79. perc: Paudits óriási 16 méteres lövése centikkel zúgott el a felső léc felett.

82. perc: Mindkét csapat cserél: nálunk Molnár Tibor helyére Horváéth Roland érkezik, míg a vendégeknél Szokol helyett Szécsi folytatja.

84. perc: Meccslabdát hibázott a Nyíregyháza: a tizenhatoson belül pattogó labda végül Dragóner előtt kötött ki, aki az ötös jobb sarkáról, nagy ziccerben a kapu mellé lőtt.

88. perc: Paudits helyére Oldal Tibor érkezik a hajrára.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020