Erős kerettel jön a Nyíregyháza

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 9
szala

Nem árulunk el titkot azzal, hogy a Nyíregyháza Spartacus együttese látogat vasárnap Csákvárra. Az őszi idény közepén edzőváltáson átesett gárda az egyik legerősebb kerettel rendelkezik a másodosztály mezőnyében, nem véletlen, hogy a bajnoki rajt előtt a feljutás kiharcolását tűzte zászlajára.

Mátyus Jánossal ugyan jól kezdett a szabolcsi gárda, ám szép lassan egyre hátrébb szorult a tabellán. Az eredménytelenséget megelégelve végül a vezetők edzőcserére szánták el magukat és az egykori remek újpesti futballistából edzővé lett Véber Györgyöt nevezték ki szakvezetőnek. Mára rendezte sorait a gárda, s szép lassan az élmezőny nyomába eredt. Lemaradása nyolc pont a még feljutó helyen álló Balmazújváros mögött, azaz biztosak lehetünk benne, győzelmi szándékkal érkezik vasárnap.

Kerete roppant erős, még úgy is, hogy sérülés miatt több jól ismert labdarúgóra nem számíthat a vezetőedző. Az egykori válogatott Rudolf Gergely, a gólerős támadó, Harsányi Zoltán, a középső védő, Dvorschák Gábor és a korábbi csapatkapitány, Törtei Tamás biztosan nem lép pályára ellenünk, de erősen kérdéses Heffler Norbert szerepeltetése is. Nélkülük is ütőképes gárda áll azonban Véber György rendelkezésére. Tisza Tibort, Máté Pétert, Rezes Lászlót, Rubus Lászlót vagy éppen Hermány Bencét nem kell bemutatni az élvonalat ismerő szurkolóknak sem. Sőt, fiataljai, Kártik Bálint és Dragóner Filip is több gólt szerzett már az NB II-ben.

A vasárnap 15 órakor kezdődő összecsapást Szőts Gergely vezeti, segítői Hofbauer Roland és Bertalan Dávid lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>