Egy szép befejezés kellene

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 8

Már csak egy mérkőzés vár a másodosztályú csapatokra a 2016-os esztendőben. A hét végi záróforduló után téli szabadságra térnek a játékosok, hogy aztán kipihenten, újult erővel kezdhessék meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

Vasárnap 15 órakor, hazai pályán búcsúzunk az őszi idénytől. Attól az őszi idénytől, mely a nagy nyári átalakulás után is szép eredményeket hozott számunkra. Bár a szakemberek nagy része a szezon előtt a kiesőjelöltek között emlegette csapatunkat, a Toldi Gábor vezetőedző dirigálta gárda rácáfolt a kétkedőkre: az Aqvital FC egyetlen pillanatig sem tartózkodott a veszélyes zónának még a közelében sem. Ha másért nem, hát már csak ezért is jó lenne szépen búcsúzni az esztendőtől …

… de nem lesz könnyű. Éppen olyan ellenfelet fogadunk, mely most került felszálló ágba. A Nyíregyháza utolsó két mérkőzését úgy nyerte meg, hogy még gólt sem kapott. A szabolcsi gárda a Soroksár, a Kisvárda és a Puskás Akadémia mellett talán a legerősebb kerettel rendelkezik. Rutinos, élvonalat megjárt játékosok sora áll a szezon közben érkezett szakvezető, Véber György rendelkezésére. A papírforma alapján egyértelműen a piros-kékek a találkozó esélyesei, annak ellenére, hogy az augusztusi odavágón 0-0-ás döntetlent értünk el a Sós-tói stadionban. Hogy miben reménykedhetünk? Véber György a támadófutball elkötelezett híve, amennyiben viszont csapata kevesebb figyelmet fordít hátsó alakzata stabilitására, gyors támadóink meglephetik védelmét.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020